Hol Lebeghet? / Where to float in Hungary?

Koronavírus helyzet – Float Spa, floating. 2020.03.17.
A Float Spa Premium Lebegőkabin és Lebegőszoba Rendszer összetett 4+1 lépéses vízkezelő rendszere előírás szerinti üzemeltetés esetén elpusztítja a lebegőkabin Epsom sós vizében a koronavírus 2019-nCoV, Covid 19 vírust, mint ahogy annyi más vírust, baktériumot és gombát is. Ilyen szempontból a koronavírus nem jelent kihívást a Float Spa Premium vízkezelő rendszernek. Ez egy sejtmembránnal rendelkező vírus, melyet a Float Spa Premum rendszer megfelelő (sztenderd) mennyiségű klórral, vagy H2O2-val (hidrogén peroxid) és UV-C fénnyel is megsemmisít. A medence kívül is és belül is minden felületén eredményesen és gyorsan fertőtleníthető. Megfelelő erőfeszítésekkel a float centerek szobái, váróhelyiségei, recepció is fertőtleníthetők.
A kihívás és a veszély nem a lebegőkabin sós vizében, hanem az emberek közötti társas interakciókban van (cseppfertőzés, letüsszentett, leköhögött egyéb tárgyak, recepciósok veszélyeztetése, stb.). A fertőzött személy által megérintett tárgyak általi megfertőződés esélye kicsi, de sajnos nem nulla.
A hatóságok – helyesen – ezeket a kapcsolódásokat próbálják minimalizálni az intézkedéseikkel (maradjunk otthon, egyelőre kerüljük a társas összejöveteleket, sok intézmény, szolgáltató, szolgáltatás nyitvatartását korlátozták, felfüggesztették). Kérünk minden floating üzemeltetőt és vendéget, hogy kövesse figyelemmel és tartsa be a hatóságok előírásait, ajánlásait, utasításait! Köszönettel: a gyártó, Float Spa Kft.
www.floatspa.com

 

Lebegés Float Spa Premium lebegőkabinban Magyarországon (kérjük lépjen kapcsolatba a gyártótól független üzemeltetőkkel):

- Telki  (20 km from Budapest) – Globall Hotel ****, https://globall.hu/hu/wellness/extra-wellness-kezelesek , e-mail: globall@globall.hu
Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: +36 30 722 7080 Cím: 2089, Telki, Szajkó utca 39.

Megközelítés tömegközlekedéssel: Bp. Széna térről a 789, 795 sz. Volánbusz megy Telkibe.

 

- Miskolctapolca Barlangfürdőhttp://www.barlangfurdo.hu/float-spa-lebego-kabin

Telefon: +36 46 560 030  Cím: 3519 Miskolc, Pazár István sétány 1.   e-mail: info@barlangfurdo.hu

 

- Cserszegtomaj (Hévíz mellett)https://relaxhotelheviznel.hu/wellness/

T:  + 36 70 6366 482   Cím: H-8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.  e-mail: info@relaxhotelheviznel.hu

 

- Hajdúszoboszló – Quelle Panzióhttps://quellepanzio.hu/lebegokabin/

T: +3652558560, Mobil: +36706334472,   Cím: H-4200 Hajdúszoboszló, Daru-Zug u. 3. e-mail: quellepanzio@gmail.com

 

Lebegőkabint vásárolna?

Jelentős növekedési potenciál van még a szolgáltatás piacában. Kérje megtérülési ROI kalkulációnkat. Akár Grenke lízinggel is.

Lépjen kapcsolatba a gyártóval: info@floatspa.com

 

Kapcsolódó oldalak:  www.floatspa.com       www.floatspa.hu

Facebook (English): Float Spa Premium Floating Tank Manufacturer

Facebook: (Hungarian): Float Spa a súlytalan relaxáció

globall-logoFScabin_SwitzerlandFLOATING-IN-FLOAT-SPA-3FLOATING-IN-FLOAT-SPADSC00614942_195_1400x960HUNGARY IIIHUNGARY III.HUNGARY IIHUNGARY II.